top of page

Cafe Amore - kahvila Oulunkylässä

Updated: Oct 21, 2022

Oletko jo piipahtanut Oulunkylän söpöimmässä kahvilassa?

Cafe Amore sijaitsee vanhassa sinisessä puurakennuksessa keskellä rintamamiestaloaluetta. Kahvila tarjoilee kotitekoisia kakkuja, piiraita sekä omien sanojensa mukaan kaupungin parhaita omeletteja. Tilasimme palan kakkua, suolaisen piiraan ja karjalanpiirakan munavoilla. Ehkäpä piipahdamme uudelleen maistamaan myös kehutut omeletit. Cafe Amoren leipomukset olivat maukkaita, vaikkakin suolaisen piirakan täyte oli makuuni hieman liian höttöinen.


Cafe Amoren vaaleanpunainen sisustus on kotikutoinen yhdistelmä tekokukkia ja maalaisromantiikkaa. Täällä pääset nauttimaan selvästi erilaisesta tunnelmasta keskustan kasvottomiin ketjukahviloihin verrattuna. Paikka kaipaisi kuitenkin pientä päivitystä sisustukseen, sillä paikoitellen se tuntui hieman kulahtaneelta.


Cafe Amoressa ei ole pöytiin tarjoilua, vaan tilaukset tehdään tiskiltä. Omaa tilaustamme miettiessä ja tilausvuoro odotellessa, ihastelimme vitriinin runsasta kakkuvalikoimaa. Kakkuja saa tilattua myös omiin juhliin, kuten meidän edessä jonottava asiakas teki. Mikäli siis suunnittelet kakkukekkereitä, niin miksipä et vilkaisisi myös Cafe Amoren valikoimaa?


Kahvilassa oli asiakkaita lauantaina klo 14 aikoihin, mutta paikka ei ollut kuitenkaan häiritsevän ruuhkaisa. Jos siis haluat nauttia rennosta kahvihetkestä tai lounaasta paikassa, joka muistuttaa lievästi vaaleanpunaista huvikumpua, suosittelemme vierailemaan Cafe Amoressa. Paikan päältä löytyy myös päivän lehdet ja ulkoa muutama terassipaikka. Oulunkyläntie oli todella kaunis vaahteroiden parhaimpaan ruska-aikaa, joten olisimme varmasti viihtyneet hyvin myös terassilla ihastellen maisemaa ja siemaillen lämmintä hedelmäteetä.


Kuva: Jessica Sorola city.fi


Oulunkyläntie 7


Yummy score: 6,9/10


2,807 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page